Nieuws

Vijftien wc's en flitsen bij een ongeval!

In Traffic Radio LIVE! belden we de politie over omstanders die zelf foto's maken bij ongevallen. Ook hing Johan Vlemmix aan de telefoon over zijn nieuwe huis dat verbouwd wordt door Eigen Huis en Tuin en deelde Glenn in het kader van #boerenkooldag zijn lievelingsrecept! 

 

Terwijl hulpverleners vechten voor de levens van slachtoffers van ongelukken, staan er mensen omheen die met hun smartphone in de hand het tafereel filmen, zonder verder van enig nut te zijn voor de hulpverlening. Dat levert een hoop ergernis op. Boze politiemedewerkers uiten hierover steeds vaker openlijk hun ongenoegen.

Het gedrag van omstanders leidde de afgelopen maanden meerdere malen tot grote irritatie bij mensen die hun werk aan het doen zijn. De afgelopen maand waren er weer incidenten. Zo klaagden agenten uit Nijmegen en Olst over hinderlijk gedrag van filmende omstanders. In Traffic Radio LIVE! spreken we Frank Brouwer van politie Twente over het filmen van agenten tijdens incidenten of ongelukken.

 

Iedere werkdag wordt je tijdens Traffic Radio LIVE op een vluchtige en leuke manier door de spits begeleid. Met BN'ers onderweg, de meest actuele verkeerssituatie, de allerlekkerste Carclassics en de leukste hidden gems!

 

Items gemist? Luister ze hier terug! 

 

Ga terug