Nieuws

Pechtold: Na de vakantie is er een nieuw kabinet!

D66 fractievoorzitter Alexander Pechtold was goed gemutst! Rick van Velthuysen belde hem vanochtend in de uitzending van Traffic Radio LIVE! om te vragen hoe het gesprek met ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers gisterenavond verlopen was.

 

"Er gaat schot in komen", aldus Pechtold. Hij sprak van ‘een goed gesprek’ en was stellig in zijn antwoord: “Na de vakantie komt er een nieuw kabinet!” Pechtold vertelde Rick dat de twee partijen ver uit elkaar liggen, maar dat er goede afspraken te maken zijn over klimaat en asiel. Pechtold: “We hebben met z’n allen geconstateerd dat dit de coalitie moet zijn! Het is smal, maar dat moet kunnen. Als iedereen terug is van vakantie komt er een nieuw kabinet!”

 

Rick van Velthuysen komt elke dag vroeg zijn bedje uit, om je op geheel eigen wijze, door de spits te loodsen in het programma Traffic Radio LIVE! Hij is elke filedag tussen 07:00 en 09:00 uur in alle vroegte te beluisteren op dé verkeerszender van Nederland.

 

Met de meest actuele verkeerssituatie, het laatste nieuws en de lekkerste muziek voor onderweg.

Luister elke dag van 7:00 tot 9:00 uur naar Traffic Radio LIVE! via www.trafficradio.nl/player, TuneIn of www.onlineradio.nl

 

Ga terug