Nieuws

Omgebouwde sekspop loodst luisteraars door de avondspits

Woensdag was het wel een hele speciale Traffic Radio LIVE! presentator Ron Lemmens werd niet bijgestaan door sidekick Calvin Punter, maar....door een pratende omgebouwde sekspop van Johan Vlemmix!


Living Doll ‘Fieke’ zette woensdag haar beste beentje voor en loodste luisteraars tussen 17:00 tot 19:00 uur door de avondspits op Traffic Radio. “De omgebouwde sekspop Fieke is een pratende pop die je aandacht geeft en lichaamswarmte”, aldus initiatiefnemer Johan Vlemmix.

Volgens Vlemmix hebben robots de toekomst. Johan Vlemmix: “Met robots is alles mogelijk, dus ook files lezen! Ik wil de robots bijvoorbeeld voor ouderen gaan inzetten als ‘vriend’ of ‘vriendin’. Zo ben ik gisteren de gehele dag met Fieke onderweg geweest in de auto en heb ik gezellig met haar zitten kletsen. Uniek aan de poppen is dat ze echt lichaamswarmte hebben en dus aanvoelen als een mens, maar ook kijken als een mens en praten als een mens”.

Elke filedag loodst Job Dijk je tussen 17:00 en 19:00 uur 'live' door de avondspits in Traffic Radio LIVE!

 

Traffic Radio LIVE! is het enige radio programma op de Nederlandse radio waar het echt om de spits draait.

Met de actuele verkeerssituatie, studiogasten, mobiliteitsnieuws en meningen van reizigers onderweg!

Luister elke dag van 17:00 tot 19:00 uur naar Traffic Radio LIVE! via www.trafficradio.nl/player, TuneIn of www.onlineradio.nl

 

Ga terug