Nieuws

Traffic Radio LIVE! vanaf de fabrieksvloer

Bij de start van een nieuwe werkweek was het decor van De Radiofabriek voor één dag ingeruild voor De Fietsfabriek. Traffic Radio was LIVE! te horen met een speciale live-uitzending vanuit de Gazelle fabriek in Dieren.


Traffic Radio trapte om 7:00 uur af met een reguliere uitzending van Traffic Radio LIVE! in de ochtendspits. In deze uitzending werd Rick van Velthuysen, ondersteund door sidekick René Visschers en zo’n 250 fabrieksmedewerkers. 

Rick van Velthuysen: “Hier voel ik mij wel op m’n plek, want ik ben een enorme fietsfanaat! Ik woon zelf in een landelijke omgeving en dan is de fiets bij uitstek het vervoersmiddel om de omgeving te leren kennen”. 

Fietspraatjes
Ron Lemmens en René Visschers maakten vervolgens tot 11:00 uur een speciale uitzending met studiogasten en sfeerverslagen vanuit de fabriek. Te gast waren onder meer de fietsprofessor, Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland en tal van andere gasten.

Traffic Radio LIVE!
Traffic Radio LIVE! is het enige radioprogramma waar het echt om de spits draait. Traffic Radio LIVE! is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren en brengt een live verslag van de spits. Met de meest complete verkeersinformatie, het laatste nieuws en de lekkerste muziek voor onderweg.

De Traffic Radio LIVE! ochtendspits wordt mede mogelijk gemaakt door Profile, banden en onderhoud en MoveMove, de alles-in-1 mobiliteitspas voor ondernemers.

 

Ga terug