Nieuws

TOEKOMST OP WIELEN

Toekomst op Wielen

Jan Rooderkerk sprak tijdens de eerste uitzending van Toekomst op Wielen samen met Marina van Helvoort van Vereniging Elektrische Rijders met Robert-Jan Dekkers van Peugeot en Philippe Taminiau van Ufodrive. 


Voor het programma Toekomst op Wielen is een samenwerking aangegaan met oud radioman Jan Rooderkerk. Hij presenteerde jaren achtereen dagelijks programma’s als AVRO’s Radiojournaal en AVRO Magazine, maakte radio- en televisieprogramma’s over auto’s en was samen met Ruud ter Weijden presentator van het televisieprogramma AVRO’s Hoogste Versnelling. Jan is nu o.a. voorzitter van de EV Coöperatie U.A. die schonere mobiliteit promoot.


Samen met Marina van Helvoort, eigenaar van E-Division en één van de bestuursleden van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), gaat Jan programma’s verzorgen met beleidsmensen uit de autobranche. Hoofdrolspeler is deze eerste keer Robert-Jan Dekkers, director Energy Transition & New Business van Groupe PSA, het moederbedrijf van o.a. Peugeot. In elk programma zal ook een jonge startup aandacht krijgen, deze keer Philippe Taminiau van de nieuwe verhuurorganisatie UFODrive.

De programma’s zijn naderhand als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen zoals o.a. Spotify, SoundCloud en Apple Podcasts. De eerste uitzending op Traffic Radio is op woensdag 4 maart van 12.00 tot 13.00 uur.

Luister live