Nieuws

Albert de Jager Hiltermann

EV of tóch weer benzine leasen?

Deze vijf tips helpen je kiezen!

De subsidiepot is nog lang niet leeg, maar alle andere belastingvoordelen worden teruggeschroefd. Steeds meer grote steden weren vervuilende auto’s, maar je kan nog lang niet overal opladen.

En de brandstofprijzen rijzen de pan uit, maar elektriciteit wordt ook steeds duurder. Kortom: doe je er wel verstandig aan om een EV te leasen? We zochten het uit in ‘De Hiltermann Leasecast’.

Presentator Daan Prins dook samen met leasespecialist Albert Jager (Hiltermann Lease) in de wondere wereld van het elektrisch leasen (of juist niet!). Want ook zo’n ‘ouderwetse’ benzineauto kan gewoon een goed idee zijn. Afhankelijk van je wensen en de kosten.

Albert Jager is Teammanager Sales bij Hiltermann Lease. Hij werkt al jaren in de automotive branche en is een kenner van de leasemarkt. Een belangrijk aspect bij het maken van de keuze zijn de kosten. Albert Jager weet waar het omslagpunt ligt!

‘Het belangrijkste is een tevreden klant, al het andere kun je leasen’ – Albert Jager.

De Hiltermann Leasecast is een samenwerking tussen Hiltermann Lease en Traffic Radio. In drie afleveringen van ‘De Leasecast’ bespreekt Daan Prins samen met Albert Jager de belangrijke facetten van het leasevak.

Andere afleveringen in deze serie:
- Als zzp'er een auto leasen? Natuurlijk wel! Deze vijf tips helpen je beslissen
- Met deze vijf tips wordt de vakantie met jouw leaseauto een succes

Luister live