Nieuws

Stefan, Ivar en Willemijn

De zomervakantie is begonnen, ga voorbereid op reis!

Een zomerse special met CarProf en Veilig Verkeer Nederland gemist?

De zomervakantie is officieel begonnen in het eerste deel van het land, wat voor veel mensen het startsein is om op vakantie te gaan. Of ze nu met het vliegtuig reizen of de auto, caravan of camper pakken, een goede voorbereiding is essentieel om problemen onderweg te voorkomen.

Stefan Tissink ging in gesprek met Ivar Camps van Carprof en Willemijn Pomper van Veilig Verkeer Nederland, over hoe je veilig en voorbereid op vakantie kunt gaan. Weten mensen wat te doen bij situaties zoals aquaplaning en wat zijn de juiste stappen als je met pech langs de weg staat? Ook werd het doeboek, wat je gratis krijgt bij een zomercheck, besproken. Wat staat er dit jaar allemaal in?

Een zomercheck is dus erg belangrijk voordat je met de auto op vakantie gaat. Stefan sprak erover met Inga van Fessem van Carprof-autobedrijf Hommel. Veel mensen vergeten vaak om op tijd een zomercheck te doen. Wordt hier wel genoeg aandacht aan besteed? 

Luister elke woensdag tussen 13:00 en 14:00 uur naar Traffic Radio LIVE! voor het laatste mobiliteitsnieuws. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify).

Luister live