Nieuws

MEX RAY IN DE STUDIO!

Gezellig! Het opkomende DJ-talent Mex Ray kwam langs bij Traffic Radio LIVE! om het weekend in te luiden.

Lees verder

Robert in de spits!

Vanavond wordt er een drukke avondspits verwacht! Hou dus rekening met langere reistijden. Wij helpen je door de avondspits heen! Calvin Punter is voor ons op pad gegaan om  te vragen, welke vervoersmiddelen Ajacieden vanavond in de drukte gebruiken om het meest praktisch en snel thuis te...

Lees verder

Inchecken met je smartphone!

Vanaf nu is de OV-chipkaart niet meer de enige incheck-optie! Dat kan nu ook met de smartphone. Onze reporter Calvin Punter ging de straat op om te polsen of mensen dat handig vinden!

Lees verder

Verkeer(d) hacken!

De afgelopen week was het Wannacry! virus hot-item in het nieuws. Het virus had een enorme impact op onze samenleving. Waaronder het verkeer. Kunnen we hier van leren en er ons tegen indekken?

Lees verder

Coentunnel afgesloten dit weekend!

Dit weekend tot het begin van de ochtendspits, zal in beide richtingen de Coentunnel afgesloten zijn! Wij belden met Henrik Hooijmeijer van Rijkswaterstaat in Traffic Radio LIVE!

Lees verder

Wat vinden Amsterdammers van hun OV?

De laatste jaren blijft de drukte groeien rondom het openbaar vervoer in Amsterdam. Wat vinden de inwoners hier nou van? Onze eigen Calvin Punter heeft hier een reportage over gemaakt in het Vondelpark!

Lees verder

Dit is een echte vrouwenbak!

De Fiat 500 is de populairste auto onder de vrouwen in Nederland! Dit blijkt uit onderzoek van hoyhoy.nl, maar wat maakt de auto nou zo populair? Wij belden met Jolanda van Es in Traffic Radio LIVE!

Lees verder

Rick van Velthuysen met ochtendprogramma op Traffic Radio!

Na een radiostilte van enkele maanden keert Rick van Velthuysen terug op de Nederlandse radio. De winnaar van de Gouden RadioRing 2014 is vanaf 1 juni a.s. in de ochtendspits te beluisteren op verkeerszender Traffic Radio.

Lees verder