Nieuws

De weg kwijt? Voel maar!

Na spraaknavigatie, het gebruik van GPS-signalen en andere navigatieoplossingen is er nu ook een nieuwe navigatiedimensie beschikbaar: voelen! Nee, en dan niet in de zin dat je het ervaart, maar dat je het echt met je vingers kan voelen. Een geweldige uitkomst voor visueel beperkten!

Lees verder

Dag "plofauto"!

Elektrisch rijden wordt stoerder! De eerste automerken maakten bekend over een paar jaar te stoppen met de productie van "plofauto's". Ook grote bedrijven streven naar een 100% elektrisch wagenpark. Decos uit Noordwijk zelfs voor 2020!

Lees verder

Tips voor beslagen ruiten!

Misthâââg! Het wordt weer kouder buiten. De afgelopen ochtendspitsen werden we met flinke mistbanken geconfronteerd. Het hangt weer in de lucht: vocht. Samen met de temperatuurverschillen in de auto zorgt dat voor… Juist, beslagen ruiten. Irritant!

Lees verder

Van Spanje tot Noorwegen!

Afgelopen week was het WK wielrennen-week! Ook vanuit Spanje volgde Rick van Velthuysen nauwlettend hoe onze landgenoten het deden in het Noorse Bergen. 's Ochtends belde hij met Telesport journalist ter plaatse, Raymond Kerckhoffs, in Traffic Radio LIVE!

Lees verder

Rick & Job in business!

's Ochtends helpt Rick van Velthuysen met kornuiten jou vrolijk door de ochtendspits. En zo verzacht ook Job Dijk 's middags jouw fileleed. Maar beiden maakten deze maand een avontuurlijk uitstapje: van verkeer... naar media!

Lees verder

9292 op vossenjacht?

Jawel, we mogen het woord weer in de mond nemen. Féést! Dit keer vieren we het 25 jarig jubileum van 9292. Welke OV-gebruiker met smartphone heeft hun app niet op zijn telefoon? Het jubileum vierden de medewerkers met een vossenjacht. En zo kwamen ze bij ons in de studio terecht...

Lees verder

"Gridstraffen zijn wel voor iedereen hetzelfde"

Een man die wij al jaren lang graag spreken bij Traffic Radio als het over autoracen gaat is Tom Coronel! Dag en nacht staat hij voor ons klaar en nu ook in de vroege ochtend om Rick van Velthuysen te woord te staan over de Grand Prix van Italië!

Lees verder

Van je hobby je werk maken 2.0

Een carrièreswitch: uitdagend, gezond en spannend! Regelmatig hoor je van mensen die er één maken, maar deze is wel heel bijzonder! Van NOS-directeur naar Feyenoord-directeur! Rick vond het een interessante en belde direct met de persoon in kwestie: Jan de Jong!

Lees verder