Nieuws

V-TRON op de Automotive Week

Onze vrienden van V-TRON hebben dit jaar weer een toffe stand op de Automotive Week in Helmond. Met een toffe domonstratieauto voor de ingang van de Campus. Vincent van Beek vertelde er over in Traffic Radio LIVE!

Lees verder

Drukke spits door dichte Schipholtunnel!

Verkeer in en om Amsterdam krijgt te maken met een zeer zware avondspits. De Schipholtunnel is maandagmiddag afgesloten na een brand in een vluchtgang. De tunnel blijft naar verwachting ook na gisteren, vandaag nog de hele dag dicht.

Lees verder

Traffic Radio en VVN verlengen partnership

Traffic Radio en Veilig Verkeer Nederland (VVN) hebben hun samenwerking voor 3 jaar verlengd. Beide partijen willen vanuit hun hun expertise en organisatiedoelstellingen een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid in Nederland.

Lees verder

Lekker racen op het station!

Trein gemist? De komende maanden op Utrecht Centraal geen probleem. Dinsdag werd namelijk de Pitstop Race Experience geopend. Vol met simulators en race-goodies.

Lees verder

Een fiets met autotechniek!

Het klinkt misschien wel als een sprookje, maar het bestaat nu echt: en fiets met autotechniek. Het is de Urban Arrow Tender. Wij zijn natuurlijk dol op zulke nieuwe vervoersmiddelen, dus wij waagden een belletje in de uitzending.

Lees verder

Nieuws uit Frankrijk!

Een andere tak van transport die we behandelden in Traffic Radio LIVE! Wegen in de vorm van een transportband. Een van de meest innovatieve oplossingen hiervoor is afkomstig van een Frans bedrijf.

Lees verder

Altijd tanken met korting!

Tanken met korting, we rijden er graag voor om. We maken er zelfs wel eens een ritje voor over de grens! We werden op kantoor dan ook helemaal wild toen we van deze nieuwe app hoorden. Structureel tanken met 5 tot zelfs 8 cent korting!

Lees verder

Laten we de auto thuis bij een beter OV?

Een onderwerp, ook veel besproken in deze verkiezingstijd is: "Moeten er meer geïnvesteerd worden in het openbaar vervoer of in het wegennet?". Wij vroegen ons af, stel er zou meer in het openbaar vervoer geïnvesteerd worden, laten we dan de auto thuis? Calvin onderzocht het!

Lees verder