Nieuws

Ze we klaar voor de connected car?

De connected car doet zijn intrede! Wat is het? Zijn we al klaar voor de connected car? En wat voor gevolgen heeft het?

Lees verder

De grootste snelheidsovertreders

We zijn bij Traffic Radio dol op snelle auto's maar ook op top-lijstjes. En laat er nu nou net een lijst zijn met de extreemste snelheidsovertreders!

Lees verder

V-TRON onderzocht de spookfiles...

Het klinkt nogal luguber: spookfiles. Een bekend fenomeen op onder andere de A58. V-TRON durfde het te onderzoeken. Ze schoven een uurtje aan in Traffic Radio LIVE! en vertelden over hun inmiddels afgeronde onderzoek!

Lees verder

Johan Vlemmix draait op volle toeren!

Vlak voor het begin van het Paasweekeinde spraken we Johan Vlemmix. Over zijn wereldrecords ondere andere 58 uur in een reuzenrad, het huwelijk van Peter Jan Rens en het openen van een verkeerspark in Appelscha!

Lees verder

Van klikken ga je veilig rijden!

In België al een begrip, en ook Nederlanders beginnen de intelligente radarverklikkers van Coyote te ontdekken. Waarom zijn ze zo handig? We vroegen het Hendrik!

Lees verder

Het vernieuwde Hoog Catharijne, wat vinden we er van?

Vanmiddag werd het nieuwe Hoog Catharijne geopend! Er staan nog werkzaamheden gepland maar de eerste stappen zijn gezet! Uiteraard waren wij benieuwd wat reizigers er van vonden!

Lees verder

Ben jij goed verzekerd?

Meer dan 65% van de autobezitters is onder- of oververzekerd. Dat zijn heel wat auto's! Maar wanneer ben je nou eigenlijk precies goed verzekerd?

Lees verder

Geflitst in je Porsche zonder boete!

Het wordt een uniek fotoboek van autofotograaf David de Jong. Vol klassieke Porsches. En jij als Porsche-eigenaar kan daar onderdeel van zijn!

Lees verder