Nieuws

Zelf een kroeg beginnen? Zo doe je dat!

Mobiliteit en drank staan op gespannen voet met elkaar. Door de komst van onder andere alcoholvrij bier hoef je je als automobilist al wat minder zorgen te maken. Maar wat nu als in je dorp, die ene kroeg die er nog is dreigt te verdwijnen?

Lees verder

Sterrenregen en een raket naar de zon!

We horen de laatste tijd steeds vaker over bijzonderheden aan de sterrenhemel. Recent een rode bloedmaan, afgelopen nacht een sterrenregen. Is er iets aan het veranderen? Rick belde met Esther Hanko van het Anton Pannekoek Institute for Astronomy! 

Lees verder

Kees (84) is Nederlands oudste postbode!

Je dacht dat ouderen niet mobiel kunnen zijn? Ontmoet Kees Paijmans uit Zwolle-Zuid! Hij trekt er nog steeds vijf ochtenden per week op uit om de post te bezorgen. Kees is met zijn 84 jaar de oudste postbode van Nederland! Rick belde Kees!

Lees verder

Linkshandigendag ook in het verkeer?

13 augustus is Linkshandigendag! Sander Reijn weet alles over handige linkshandigen zaken. Rick belde Sander onder andere om te vragen of linkshandigen meer problemen tegenkomen in het verkeer dan rechtshandigen!

Lees verder

Nieuwe seizoen Eredivisie is afgetrapt!

FC Emmen won voor het eerst in de clubhistorie in de Eredivisie, Feyenoord verloor verrassend van De Graafschap met 2-0, Vitesse klopte FC Groningen met 5-1 en AZ is koploper na een 5-0 zege op NAC Breda! Rick belde met voetbalkenner Valentijn Driessen.

Lees verder

Henk is over de helft!

Te voet en platzak bijna 6000 kilometer afleggen door dertien landen en geen idee waar je volgende maaltijd vandaan zal komen! Henk van der Klok loopt van Stadskanaal naar Jeruzalem. Rick wilde weten waar hij nu is en hoe het met hem gaat en belde Henk op!

Lees verder

Parkeerplaatsen RAI Amsterdam overvol door World Dog Show!

Het is deze dagen enorm druk in de buurt van de RAI in Amsterdam! Parkeerplaatsen zijn overvol en overal zijn honden te zien! In de RAI is de allergrootste hondenshow ter wereld bezig. Rick belde met Rony Doedijns van de organisatie!

Lees verder

Trucker Mikey is social media expert!

Rick belde met social media expert Michael van Hall! Mocht je nu denken -Hey, die naam ken ik ergens van!- dat kan kloppen! Hij is bij de Traffic Radio luisteraars beter bekend als Trucker Mikey!

Lees verder