Nieuws

Hiltermann afl 3

Als zzp'er een auto leasen?

Natuurlijk wel! Deze vijf tips helpen je beslissen.

Als zzp’er een auto leasen? Ja! Dat kan! Toch zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Presentator Daan Prins ontrafelde samen met leasespecialist Albert Jager (Hiltermann Lease) alle voors en tegens voor zelfstandigen zonder personeel.

Het leasen van een auto kan bijdragen aan het behoud van liquiditeit, het bieden van voorspelbare maandelijkse kosten en de mogelijkheid om een nieuwe auto te rijden zonder grote investeringen. Albert Jager, onze deskundige leasespecialist, deelde zijn kennis en inzichten om kleine zzp'ers te helpen de juiste mobiliteitsoplossing te vinden.

Albert Jager is Teammanager Sales bij Hiltermann Lease. Hij werkt al jaren in de automotive branche en is een kenner van de leasemarkt.

We stonden ook stil bij mogelijke nadelen en alternatieven. We bespraken de verplichtingen van langlopende leasecontracten en eventuele extra kosten, zoals de bijtelling bij privégebruik. Daarnaast verkenden we alternatieven zoals het kopen van een tweedehands auto, private lease en shortlease. Zo gaven we een volledig beeld van de verschillende opties en helpen we om kleine zzp'ers om een weloverwogen beslissing te nemen.

‘Het belangrijkste is een tevreden klant, al het andere kun je leasen’ – Albert Jager

De Hiltermann Leasecast is een samenwerking tussen Hiltermann Lease en Traffic Radio. In drie verschillende afleveringen van ‘De Leasecast’ bespreekt Daan Prins samen met Albert Jager de belangrijke facetten van het lease-vak. Andere afleveringen in deze serie:
- Op vakantie met je leaseauto: deze 5 dingen moet je weten!
Luister hier de podcast!

- Elektrisch leasen of tóch weer benzine? Met deze 5 tips weet je wat bij je past
Luister hier de podcast!

Luister live